Welke jas past het best bij jou?

Nu de winter is aangebroken, is het belangrijk om een goede jas te kopen. Er is altijd zoveel keuze en welke jas perfect staat is moeilijk om te zeggen. Gelukkig wordt het een stuk makkelijker met deze tips. Lees snel verder om er achter te komen welke jas perfect bij jou staat!

  1. Sportief

Ben jij niet zo van de chique kant? Dan is de bomber jacket een goede keuze voor jou. Je hebt ze in verschillende materialen zoals: leer, suède of wol. Allemaal lekker warm voor in de winter. Wist je dat de bomber jacket waren ontworpen om piloten warm te houden op laag grondgebied?

  1. Chique

De klassieke oversized coat. Een jas die je zeker in je kast moet hebben hangen. Dit komt altijd goed van pas op een gelegenheid. Een etentje, date of sollicitatie gesprek? Dan kan je die gauw aantrekken en de deur uit. Natuurlijk kan je een chique jas in het kort of lang hebben. Een lange jas is daarin tegen best handig. Op die manier bescherm je je kleding, of dure broek.

  1. Casual

Houd jij meer van een casual look? Dan is een parka jas perfect voor jou. In een parka jas zie je er ook netjes uit, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Combineer dit met een leuke sjaal. Daarnaast leven wij in Nederland en krijgen wij niet te maken met extreem koud weer. Daarom is er ook jas die er perfect tussen past: de leren jacket.

Ben jij klaar voor de winter?