Zo combineer je de kleur groen

Tijdens de fashion show draaide het allemaal om de kleur groen. Van het merk Burberry, Tom Ford, Ralph Lauren en Maison Margiela was de kleur groen opvallend. Met al die verschillende tinten groen heb je alleen soms wat inspiratie nodig. Zo combineer je de kleur groen!

  1. Olijfgroen en blauw

De kleur olijfgroen met denim blauw is een goede keuze. Olijfgroen lijkt makkelijk te combineren. Toch kan je hier snel de fout ingaan. De kleuren lichtgrijs, donkerblauw, bruin en beige zijn de geschikte kleuren. Combineer dit bijvoorbeeld door een leuke groene trui en een donker blauwe denim jeans te dragen.

  1. Groen op groen

Door groen op groen te dragen creëer je een balans in je outfit. Probeer niet te veel kleuren te mixen. Het gaat erom dat er een kleur opvalt en die kleur is: groen. De andere kledingstukken kun je dragen met neutrale kleuren. Zo blijft de focus op de kleur groen.

  1. De bomberjacket

Ben jij meer van de sportieve kant? Dan is een bomberjacket in de kleur groen perfect voor dit seizoen. Ook is dit gemakkelijk te combineren. Hier kun je dus niet snel de fout ingaan. Combineer je bomberjacket met een wit of zwart shirt.

  1. Parkajas

Creëer een mooie balans tussen casual en chique door een parka jas over je pak te dragen. Dit kan in het begin erg wennen zijn. Door een crème kleurige pak onder je groene parkajas te dragen, zie je er nog steeds netjes uit. Experimenteren is vooral goed om te doen. Draag natuurlijk wel iets waar jij je comfortabel in voelt.

Op welke manier ga jij de kleur groen combineren in een outfit?