5 stijlvolle accessoires voor in de winter

Nu de winter is aangebroken zijn er een paar accessoires die niet kunnen ontbreken. Wij hebben vijf stijlvolle accessoires op een rijtje voor je gezet. Dan ben jij alvast voorbereidt! Lees snel verder.

  1. Boots

Je voeten moeten natuurlijk warm blijven. Leren schoenen of boots zijn dus perfect. Boots kun je daarin tegen goed combineren met verschillende stijlen. Leren schoenen of suède boots zijn tijdens de winter in. En we willen natuurlijk wel up-to-date blijven.

  1. Thermo sokken

Ja, thermo sokken bestaan. Houd je voeten thuis ook lekker warm met thermo sokken. Deze zijn wel een stuk dikker en dus niet handig om te dragen met schoenen. Daarom kun je deze lekker in de avond aandoen.

  1. Sjaal

Een sjaal kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de winter. Ga deze winter voor Cashmere. Heerlijk zacht en natuurlijk lekker warm. De winterkleuren voor 2016 zijn: donkerblauw, grijs, legergroen of beige. Die kleuren zijn makkelijk te combineren.

  1. Tas

Nu het vaker gaat regenen of gaat sneeuwen, heb je een goede tas nodig. En dan wel een tas die waterbestendig is. Dit is natuurlijk vooral handig als je een Ipad of Laptop mee moet nemen. Investeer in een goede tas. De meeste tassen gaan twee jaar mee!

  1. Leren handschoenen

Een item dat ieder jaar het meest verkocht is: handschoenen. Ruil de wollen handschoenen om voor leren. Zoals ik al zei houd leer je goed warm. Daarnaast kun je er gewoon mee auto rijden, bellen en appen. Veel voordelen dus!

Heb jij deze accessoires al?