5 items die niet kunnen ontbreken in je kledingkast

Er kan van alles in je kast liggen, maar een paar kledingstukken mogen niet ontbreken. Ben je inmiddels je kledingkast aan het checken terwijl je ondertussen dit artikel verder leest? Deze items kunnen niet ontbreken in je kledingkast!

  1. Een wit overhemd

Dit is een must have. Je kunt dit dragen naar bijna elk gelegenheid en valt makkelijk te combineren. Een feestje, etentje of sollicitatie gesprek? Dan komt een wit overhemd handig van pas!

  1. Leren jacket

Als je voor een stoerdere look wilt gaan, is een zwarte leren jacket niet te missen. Tip: investeer in geld in goed leer. Dan kun je het langer gebruiken. leren jackets van goedkopere kwaliteit gaan eerder kapot.

  1. Een donker blauwe trui

Vooral nu het kouder wordt, kan een blauwe trui niet ontbreken in je kast. Je kan voor een casual look gaan of een chique look. Door een nette witte overhemd eronder te dragen zie je er al een stuk netter uit.

  1. Nette schoenen

Door nette schoenen te dragen, maak je je outfit compleet. Nette schoenen kun je bijna bij elk outfitje aan. Dit is dus een goede investering. De kleuren bruin en zwart zijn het makkelijkst om te combineren.

  1. Donkere jeans

Een donkere jeans hebben is handig voor bepaalde gelegenheden zoals; een sollicitatie gesprek of meeting. Vermijd dus je jeans met gaten erin. Je wilt graag netjes overkomen en jawel een zwarte jeans maakt je outfit wat netter.

Heb jij deze vijf items liggen in je kast? Of ren je ondertussen al naar de winkel?