4 must haves voor op reis

Tijdens het reizen heb je een paar belangrijke dingen nodig. Hoe comfortabel je ook wilt reizen, er zijn een paar spullen die standaard in je tas moeten liggen. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt zodat je dit de volgende keer niet vergeet. Dit zijn de zes must haves voor op reis. Lees snel verder!

  1. Kleine scheerset

tijdens het reizen heb je vaak handbagage bij je. Een scheerset past daar makkelijk bij. Let wel op: een open scheermes mag niet mee in het vliegtuig. Kies dan voor een straight razor of modern scheermes. Dit is altijd handig om bij je te hebben.

  1. Praktische rugzak

Praktisch reizen is belangrijk dus een goede rugzak hebben ook. Er moet veel in kunnen. Dit betekent niet gelijk dat je een grote travelers backpack nodig hebt. Een stijlvolle rugzak kan ook gewoon. Kijk wel goed dat er veel in kan.

  1. Deo

Tijdens het reizen loop je veel en ben je druk bezig. Juist, je zweet dus ook. je wilt er ook fris bijlopen. Neem dus een kleine deo mee. Let wel op: er mag maar een bepaalde hoeveelheid mee in het vliegtuig.

  1. Portemonnee

Een goede portemonnee hebben is belangrijk op reis. Je hebt contant geld nodig en moet veel pasjes meenemen. Dit wil je wel georganiseerd hebben. En dit doe je dus door een praktische portemonnee te kopen waar alles in kan (eventueel ook je paspoort of ID). Als je alles apart heb liggen, moet op veel letten. Dit kun je beter samenvoegen.

Heb jij -tijdens het reizen- deze spullen in je tas liggen?

https://youtu.be/UZxtO2cyzro