3x jassen die je moet hebben!

Je hebt verschillende gelegenheden en daarbij passen verschillende jassen. Een jas geeft een eerste impressie. De jas valt als eerste op, als je naar een afspraak gaat. Natuurlijk wil je wel indruk maken. Deze drie jassen moet je hebben hangen in je garderobe!

  1. De overcoat

Een jas dat elke man staat: de overcoat. Dit kan leuk staan met een beanie en sneakers. Een jas die dus makkelijk te combineren is. dit kun je dragen in het weekend. Dit hoeft dus niet perse doordeweeks. Je wilt natuurlijk wel de jas mooi houden voor een leuk gelegenheid.

  1. De formele jas

De formele jas is perfect voor een meeting of sollicitatie gesprek. Zoals ik al zei is een jas het eerste wat opvalt. Het geeft dus een eerste impressie. En tijdens je sollicitatie wil je indruk maken en serieus overkomen. Met een formele jas lukt het je zeker. De kleur grijs is hiervoor een goede keuze. Combineer dit met de kleur bruin, zwart of andere tinten grijs. Zorg er ook voor dat de jas net boven je knie komt.

  1. De casual jas

De casual jas is een jas die je dagelijks aankan. Je kunt erin reizen naar feestjes of school gaan. Wel handig is, is als de jas waterbestendig is. Deze jassen vallen meestal tot je heup of net eronder. Voor de casual jas zijn de kleuren donkerblauw, zwart, bruin of legergroen de perfecte kleuren. Deze kleuren zijn ook makkelijk om te combineren.

Heb jij deze jassen in je garderobe hangen of ren je ondertussen al naar de winkel?

https://youtu.be/0a0Tlhq2-Fg