Stijltips voor nette gelegenheden

Stijltips voor nette gelegenheden

Het liefst lopen we allemaal in een spijkerbroek en een simpel shirt, maar helaas kan dit niet altijd. Wanneer we naar een bruiloft gaan, moeten werken of als we onze vrouw meenemen op een date in een luxe restaurant, verwacht men dat we er netjes uitzien.

En om jullie te helpen om goed voor de dag te komen, hebben we hier wat tips voor jullie op een rijtje gezet. Gebruik deze tips wanneer je niet weet wat de geheimen zijn om er netjes en strak uit te zien.

  1. Zakdoek in borstvak

Een mooi pak maak je helemaal af met een zakdoek in je borstvak. Let er wel goed op dat de zakdoek op de goede manier is gevouwen. Met dit kleine detail laat je zien dat je weet wat je doet en wat de regels zijn op zulke gelegenheden.

  1. Mooie schoenen

Let er ook op dat je bij een mooi pak ook mooie schoenen draagt. Want niks is zo erg als afgetrapte schoenen onder een net pak. Zeker de dames letten op de schoenen die je draagt. Het is belangrijk dat je de juiste kleur schoenen bij je pak draagt. Want ook daar zijn bepaalde regels over.

  1. Draag een blazer

Wil je er wel netjes uit zien, maar wil je niet meteen een pak aan? Probeer dan eens een blazer. Dit kan je dragen op een jeans of een andere broek. Ga voor een mooie gedetailleerde blazer. Hierdoor zal je er casual maar toch ook strak en netjes uitzien.