Steden voor single mannen

Ben jij vrijgezel en van plan om binnenkort op vakantie te gaan? Maar weet je nog niet helemaal waar je heen zou willen gaan? Dan hebben wij hier de 5 beste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje gezet.

Een vakantiebestemming zoeken is altijd een uitdaging. Wanneer je alleen reist is elke optie eigenlijk wel mogelijk. Maar ook wanneer je een partner maat mee wilt nemen, zijn de onderstaande bestemmingen zeker geschikt.

Bij het uitzoeken van de steden hebben wij uiteraard rekening gehouden met het aantal aantrekkelijke vrouwen. Deze zijn echter alleen nog maar een aanvulling op de indrukwekkende steden en hun bezienswaardigheden.

  1. Miami

Geen enkele lijst met steden voor single mannen is compleet als Miami er niet opstaat. Miami staat bekent om het prachtige weer en de geweldige feestjes. En laten we eerlijk zijn, wie wilt er nou niet de hele dag lekker in het zonnetje liggen op South Beach met een uitzicht op de knapste babes?

  1. New York City

New York City aka The Big Apple aka the city that never sleeps. Moeten we nog meer zeggen? Je kunt hier eindeloos feesten, er is altijd wel wat te doen. En laten we we eerlijk zijn: wie wilt er nou niet eens in New York geweest zijn? Ben jij gericht op het cultuurproeven, dan ben je in New York goed met zijn musea’s en prachtige architectuur.

  1. Stockholm

Ook onze derde stad van het lijstje is een culturele en historische stad. Stockholm bestaat bijna één derde uit groen en dit maakt het een van de relaxte steden op het lijstje. Daarnaast is het schoolsysteem uitstekend, het is dus ook geen wonder dat de vrouwen daar niet alleen knap, maar ook slim zijn.

  1. Rome

Met al zijn architectonische en historische pracht, geweldige parken, uitzicht en overvloeden aan meesterwerken in combinatie met de reputatie van zijn charmante vrouwen, hoort Rome natuurlijk in ons rijtje thuis.

  1. Helsinki

Helsinki is de stad die bruist met jonge mensen die daar naar school gaan, opzoek zijn naar werk of naar avontuur. Zeker een stad die het waard is om er even langs te gaan!