Witte haaien in jouw zwembad

En dan ineens zwem je tussen de witte haaien.
Ooit iets willen doen wat niet haalbaar leek? Let dan goed op.

De toekomst is zo “bright” als dat je hem zelf maakt.
Bizar wat de technologie van vandaag de dag allemaal kan. Wie weet ben je hiervan al op de hoogte maar heel eerlijk “I don’t think so”!

Heb je toevallig de VR-bril al getest? Hier gaan we nog een stap verder.
Ik kan er niet over uit wat Vodafone heeft gerealiseerd.

Een live verbinding met Zuid-Afrika en beelden die al eerder waren opgenomen met de witte haai zorgden ervoor dat Melvin vanuit het Marnix Bad te Amsterdam kon ervaren hoe het is om daadwerkelijk tussen de haaien te zwemmen. Iedereen had een waterdichte VR-bril op waar de beelden van de witte haai via een unieke 4G-verbinding werd gestreamd , die al eerder werden opgenomen. De 37-jarige Melvin Smitter (Wormerveer) mocht als één van de eersten onder water. Kijk mee met de geweldige ervaring van Melvin waar hij oog in oog zwemt met een van de gevaarlijkste haaien ter wereld.

Wanneer ik zelf zit te gamen met mijn VR-bril op, kan ik door de realistische beelden duizelig worden. Je valt ineens van een rots af die zich in de game bevindt, valt van een rif of maakt een duik in de zee, je zet je VR-bril maar even af om erachter te komen dat je naast de stoel ligt die wel realistisch is ☺.

Hoe ziet mijn toekomst eruit, of die van jou? Wat kunnen we straks allemaal? Welke mogelijkheden zijn er ……………

Vodafone wil met de campagne “The Future is Exciting, Ready? Laten zien dat we aan het begin staan van vele nieuwe mogelijkheden. Wat zijn die van jou?

(Advertorial)