4 spectaculaire logeeradressen

4-spectaculaire-logeeradressen-compressor

Even uitrusten en opladen, dat hebben we allemaal wel eens nodig. En waar kan je dit beter doen dan op prachtige locaties . Wil jij ideeën opdoen? Voor jou 4 op een rij.

1. Mashpi, Ecuador

Een bunker vol moderniteit midden in de Ecuador bossen. De bunker telt dan ook maar 22 kamers, is volledig ecologisch en bestaat bijna volledig uit glas. Maar goh, laten we nou niet opscheppen. Je kunt dus lekker vanuit je luxueuze matras honderden verschillende soorten vogels en andere dieren zien rondvliegen of rennen. Februari is de maand om Mashpi in Ecuador te bezoeken. Het is ook de maand waarin carnaval gevierd wordt en dat is een ervaring die je niet mag missen.

2. Tierra Atacama, Chili

De Tierra Atacama is ontworpen met het idee te doen lijken of het gebouw zo uit de aarde is opgerezen. Het gebouw is gemaakt van vulkanisch steen , zandglas, geoxideerd ijzer en verdichte aarde. Ecologisch op hoog niveau dus. Denk aan douchen in de open lucht en een vloer gemaakt van schelpen die leiden naar patio’s gemaakt van bamboe. Het uitzicht? Acht vulkanen zo voor het grijpen.

3. Walig Hut, Gstaad, Zwitserland

Gemaakt in 1786 brengt dit gebouw in Zwitserland je naar een heel andere wereld. Volledig van hout en luxueuze schapenwol vervaardigd gebouw overigens, bezorgt je een comfortabel en authentiek gevoel. Vanwege het koude gevoel kun je deze plek het liefst in de zomer bezoeken en genieten van de prachtige bergen.

4. Singita Boulders, Zuid Afrika

Deze lodge in Afrika bestaat uit twaalf suites, met elk een privé zwembad, een eigen –mogen we het butler noemen?! In de avond wordt het diner geserveerd in het paviljoen. Je bent dicht bij het Kruger National Park de Sabi Sand Game Reserve en kunt dus zo tegen bijvoorbeeld een luipaard aanlopen, dus een beetje waakzaam tijdens een wandeling buiten kan geen kwaad. In de periode april tot oktober kun je jezelf hier volledig uitleven.

http://instagram.com/p/xj6A-NCHVA/