4 nieuwe stadhotels die een bezoekje waard zijn

4-nieuwe-stadhotels-die-een-bezoekje-waard-zijn-compressor

Of je nou voor business of pleasure op vakantie gaat. Als je eenmaal in de stad en bij je hotel aankomt, wil je een oase van rust en kalmte ervaren. Ook het gevoel van ruimte hebben kan geen kwaad. Wij hebben vier nieuwe hotels geselecteerd die een bezoekje meer dan waard zijn, kuch!

1. Waldorf Astoria, Amsterdam

Laten we lekker dicht bij huis beginnen. Het Waldorf hotel statig gevestigd aan de chique Herengracht. Vele kamers hebben nog steeds de 17e eeuw haardstede en zelfs de geur die zich in het hotel verspreid komen van de kaarsenmaker uit die eeuw. In een vorig leven was het gebouw voor een deel gebruikt als bank, daarom is er dus ook een gigantische kluis te vinden: maar dan omgetoverd tot bar! Biertje …..

2. Thompson Miami Beach, Miami

Dit hotel in Miami geeft je het beste van twee werelden. Het oude Miami Beach gecombineerd met de luxe van de 21e eeuw. Met 380 kamers, waarvan 30 suites is dit de perfecte plek om MIA in Florida te zijn! Een aanrader? The Ocean Suite, groot glazen balkon en een gourmet minibar.

3. The Peninsula, Parijs

Gevestigd in de hart van het 16e arrondissement, stappen van de Arc de Triomphe en Champs- Elysées verwijderd is de Peninsula ‘the it hotel’. Ondanks het hotel midden in de stad is gevestigd zijn het grote kamers elk met een walk- in- closet. Om de dames bij weg te dragen! Oh en de lobby? Niks bijzonders, alleen 800 Tsjechische kristallen die er hangen in de vormen van bladeren.

4. Hotel 1888, Sydney

Hotel 1888 noemt zichzelf ’s werelds grootste Instagram Hotel. Het hotel is sterk gefocust op fotografie . Dit komt voornamelijk omdat in 1888 Kodak zijn eerste patent opeiste van camera’s. Insta gebruikers met meer dan 10.000 volgers mogen daarnaast ook nog is doodleuk een nachtje gratis verblijven in dit wel heel unieke hotel.

http://instagram.com/p/xS0SNdGEMF/