Zo draag je loafers

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dat betekent dat je je winterkleding achter in de kast mag hangen, want het is tijd voor de zomer kleding! Bij een goede outfit horen natuurlijk ook toffe schoenen, maar wat voor schoenen draag je nu in de zomer?

Dit is een probleem die veel mannen hebben. Je vriendin wordt boos als je je ‘lelijke’ sandalen draagt en jij hebt geen zin om elke dag slippers te dragen. En gympen zijn soms zo warm…

Geen nood mannen, want wij hebben dé oplossing voor je! Loafers zijn de oplossing op je probleem. Ze hebben een relaxte en zomerse uitstraling en je stapt er zo in. Dit zijn schoenen die elke gentlemen in zijn kast moet hebben staan. Maar hoe draag je deze schoenen?

Loafers kun je zowel in suède als in leer dragen. De leren loafer is de écht klassieker omdat deze klasse uitstraalt en ook zijn ze iets makkelijker te combineren. Suède loafers stralen een casual look met een luxe randje uit.

Wil jij graag meer detail in jouw paar loafers dan is de keuze voor kwastjes of boogjes ideaal. Door deze keuze krijgen de loafers een klassiekere look en dit kan juist hetgene zijn wat jouw outfit nodig heeft.

Let op: Dit is heel belangrijk mannen: Draag NOOIT maar dan ook NOOIT sokken in je loafers.

https://instagram.com/p/2QSF9_FK2d/