Wat te doen met je date?

Wat te doen met je date

Vaak weten mannen niet goed wat zij nou eigenlijk met een date moeten doen. Waar neem je, je date mee naar toe? En wat gaan jullie dan precies doen? Het is altijd een hele puzzel wat je het beste kunt doen. Daarom hebben wij wat research gedaan naar wat vrouwen graag doen op een date. Dus als je het goed pakt ben je gegarandeerd op een succesvolle date.

Picknick in the park

Een leuke manier om elkaar te leren kennen is om te gaan picknicken in het park. Vooral in de zomer is dit leuk om te doen. Maak een paar sandwiches en neem een lekkere fles wijn mee. Zo geniet je van het weer, maar als het goed is ook van een leuke date!

Filmavond

Misschien is dit iets wat je pas rond je derde date doet, maar niets is zo fijn als samen op de bank liggen en niks doen. Als jullie dan ook nog eens films kijken die jullie allebei leuk vinden is de avond helemaal compleet.

Dierentuin

Wanneer je door de dierentuin loopt zal er ook niet zo snel een stilte vallen. Mocht er toch een stilte vallen dan kan je altijd beginnen over die schattige aapjes. Vrouwen houden van dieren, dus al vind je die aapjes helemaal niet schattig. Zeg het gewoon en je scoort wat extra punten bij je date!

Samen koken

Samen koken op een eerste date is super! Naast dat je ontzettende veel lol kan hebben, is het een handige manier om er achter te komen of zij ook nog een beetje kan koken. Want laten we eerlijk zijn, we hebben graag een vrouw die lekker voor ons kunnen koken.

Beeld: Pixabay