Voorkom deze modeflaters deel I

https://youtu.be/UTlUs89_z7k

Het is niet erg als je niks van mode weet of als het je simpelweg gewoon niks kan schelen. Daarom helpen wij je met het voorkomen van de meest voorkomende modeflaters. Want geloof ons, deze modeflaters wil je echt voorkomen.

Witte sokken

Wil je ruzie met je vriendin? Draag dan vooral witte sokken. De jaren ’90 zijn inmiddels voorbij en witte sokken zijn uit. De enige plek waar je witte sokken mag dragen is in de sportschool.

Sokken in sandalen

Ook hier wordt je vriendin niet blij van, overigens krijg je waarschijnlijk meerdere boze blikken van vreemde vrouwen op je wanneer je sokken in je sandalen draagt. Dus bespaar jezelf deze marteling en draag je sandalen gewoon met je blote voeten.

Knopen

Mannen in pak maken vaak fouten met de knopen. Hoe zit het nou precies? Hoe mooi het pak ook is, wanneer je knopen niet goed zitten is het alsnog geen gezicht.  Draag je een pak met twee knopen, dan doe je het bovenste knoopje dicht. Bij een pak met drie knopen doe je de twee bovenste knopen dicht, of alleen de middelste. Wanneer je gaat zitten, doe je alle knopen open.