Voordat je Madrid verlaat…

Voordat je Madrid verlaat

Madrid is een geweldige stad met genoeg bezienswaardigheden om je te vermaken voor minstens een paar maanden. Maar helaas hebben we niet allemaal de tijd om in alle rust deze mooie stad te ontdekken en te beleven. Daarom hebben wij een lijstje voor jullie gemaakt met de dingen die je gedaan moet hebben wanneer je in Madrid bent.

  1. Me Madrid Reina Victoria Hotel

In het hartje van Madrid zit dit mooie hotel. Het heeft een geweldige bar en je hebt een adembenemend uitzicht vanuit de kamers. Je moet wel even je portemonee trekken, want een avondje slapen is er rond de $100 per nacht.

  1. Tapas eten

Je kunt niet thuis komen, zonder dat je tapas hebt gegeten. Want overal waar je komt kun je heerlijke tapas eten, je ontkomt er haast niet aan. De klassiekers: sardientjes, burger in de Spaanse stijl en natuurlijk de traditionele Taperias, moet je geproefd hebben.

  1. Aandenken

Je kunt natuurlijk niet thuis komen zonder een aandenken vanuit het prachtige Madrid mee te nemen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg winkeltjes te vinden waar je kleren en andere leuke souvenairs kunt kopen. Leuke plekken als bij de markt van San Miguel en Antón Martín zijn zeker de moeite waard.