Top 5 snorkel vakantiebestemmingen

Top 5 snorkel vakantiebestemmingen

Een vakantie die iedereen wel een keer mee zou moeten maken is een vakantie waarbij je de prachtige wereld onder water te zien krijgt. Inderdaad, een snorkelvakantie. Ben jij een  fan van snorkelen? Of is dit iets wat je heel graag eens zou willen doen? Dan hebben wij speciaal voor jou de mooiste en beste plekken op aarde gevonden, waar jij zeker heen zou moeten gaan!

  1. Hawaii

We beginnen deze top 5 met een topper! Want wie wil er nou niet naar Hawaii? Naast de grote roggen, zal je nog allemaal andere prachtige zeedieren vinden die de tijd even doet stil staan. Wij zeggen: pak die koffers maar alvast in!

  1. Ecuador

Een plek die wij absoluut niet mogen vergeten is Ecuador. Dit is namelijk één van de weinige landen die trots mogen zijn op de Galapagopinguïn en laten wij even eerlijk wezen: bij het zien van deze pinguïn is jouw reis helemaal compleet!

  1. Cuba

Door de perfecte ligging van dit geweldige eiland is dit dé plek om te snorkelen. Zo heb je de Atlantische Oceaan, de Caraïbische zee en natuurlijk nog de Golf van Mexico. En een detail wat wij zeker niet mogen vergeten is het feit dat zij meer dan 30 snorkel gebieden hebben!

  1. Eilat

Met meer dan 100 soorten typen koraal en 650 verschillende vissen is dit zeker een plek waar je, je niet zult gaan vervelen!

  1. Zuid-Afrika

iSimangaliso Wetland Park is een echte aanrader! Hoeveel verschillende soorten vis je hier kunt bewonderen is adembenemend.

Met deze top 5 weten wij zeker dat je terecht komt bij de meest spectaculaire snorkel gebieden. Dus pak je zwembroek maar in en geniet!

Beeld: Pixabay