Heineken’s heerlijkheden

Als je aan bier denkt denk je natuurlijk aan Heineken. Het recept is al meer dan een eeuw oud en dateert uit 1873. Dagelijks staan er wereldwijd 64 passievolle brouwers klaar om ervoor te zorgen dat jij het perfecte Heineken biertje voorgeschoteld krijgt. Wist jij dat dit volgens Heineken de 5 kwaliteitskenmerken zijn waarom jij voor Heineken zou kiezen of te wel Heineken’s heerlijkheden.

 1. Heerlijk verfrissend 

Voor de heerlijke frisheid wordt Heineken sinds de 19e eeuw gebrouwen met het unieke Heineken A-gist. Hierdoor proef je een licht fruitige smaak die ideaal combineert met de bittere frisheid van hop.

 1. Heerlijk helder 
  Voor de heerlijke helderheid rust Heineken na het brouwen langer dan andere pilseners. Dat heet lageren en gebeurt maar liefst 21 dagen. Zo geniet je van het allerhelderste bier. Proost!

https://youtu.be/5Fkw-eOpe6k

 1. Heerlijk puur 
  Voor het heerlijk pure karakter wordt Heineken enkel gebrouwen met zuiver water, mout, hop en ons unieke Heineken A-gist. Zonder toevoegingen. Want puurheid resulteert in de beste kwaliteit. Je proeft het verschil.

https://youtu.be/_AI3pzliukI

 1. Heerlijk vertrouwd 
  Voor de heerlijk vertrouwde kwaliteit wordt het Heineken bier altijd uitvoerig gecontroleerd door onze meesterbrouwers en speciaal geselecteerde proevers. De natuur is veranderlijk en heeft haar invloed op onze natuurlijke ingrediënten, toch smaakt Heineken altijd en overal precies even goed. Proef de perfect uitgebalanceerde smaak, die overal ter wereld wordt gewaardeerd.

https://youtu.be/_0orp5nCZAU

 1. Heerlijk magisch 
  Wist je dat de ster een oud brouwers-symbool uit de middeleeuwen is? De punten van de ster stonden voor de vier natuurlijke ingrediënten en het vijfde punt voor de onbekende magie van bier brouwen. Sinds 1873 weten we dat het vijfde punt voor de passie en vakkundigheid van onze brouwers staat, die met immens plezier voor jullie het beste bier brouwen. Geniet net als wij van de knisperende magie, proost!

https://youtu.be/Ix8bTUAJf9U