Dingen die mannen van vrouwen kunnen leren

Dingen die mannen van vrouwen kunnen leren

Wij mannen zijn zelfstandige wezens die eigenlijk overal wel goed in zijn, maar toch blijkt dat wij toch niet in alles de beste zijn. Al doen we het niet graag, maar soms komen we er toch niet onderuit en moeten we onze meerdere kennen aan het andere geslacht. Maar omdat we niet de beroerdste zijn, zetten we ons over onze trots heen en geven we hierbij een lijstje met dingen die wij mannen van de vrouwen zouden kunnen leren.

1. Communiceren

Al gebruiken vrouwen in onze ogen hun communicatieve skills verkeerd, omdat ze vooral gebruikt worden om over elkaar te praten in plaats van mét elkaar. Moeten we toch toegeven dat vrouwen communicatief sterker zijn dan mannen. Vrouwen zijn bijvoorbeeld heel in het onderhouden van (zakelijke) relaties en staan vrouwen bekend als goede teamplayers, iets waar mannen niet bekend om staan. Maar waar wij mannen het nog het meeste van kunnen leren? Het feit dat vrouwen veel beter in het uiten van hun emoties zijn.

2. Koken

Deze is misschien ietwat voor de hand liggend, maar vrouwen zijn in het algemeen een stuk beter in koken dan dat wij mannen zijn. Wij zijn al gauw tevreden met een pizza in de oven, terwijl ons meisje toch de meest luxe gerechten op tafel weten te zetten. Moeten we toch iets vaker meekijken in de keuken, want zo moeilijk kan het toch niet zijn?

3. Eigenlijk alle huishoudelijke taken

Ook op huishoudelijk vlak moeten wij het afleggen vergeleken met de vrouwen. Wij mannen vullen onze vrije tijd gewoon liever met leuke dingen in plaats van dat we het vullen met saaie klusjes in huis. Maar omdat we niet graag met overhemden rondlopen die onbewust roze zijn geworden tijdens de was, moeten we toch maar eens aan onze moeder vragen hoe we de was moeten doen.

4. Autorijden

Deze is misschien nog wel het pijnlijkst om toe te geven, maar laten we het maar eerlijk opbiechten. Al zeggen bijna alle mannen dat vrouwen slecht zijn in autorijden, toch is dit niet waar. Vrouwen kunnen namelijk goed autorijden en sommige rijden zelfs beter dan jijzelf. Uit meerdere onderzoeken naar rijgedrag blijkt dat vrouwen in het minder ongevallen veroorzaken in het verkeer dan mannen. Ook rijden ze respectvoller en nemen ze minder risico met snelheid en alcohol. Misschien moet dus je besluit over het feit dat je vriendin niet in jouw geliefde auto mag rijden toch nog eens overdenken.

Dus vergeet niet of vandaag even extra lief tegen je meisje te zijn vandaag, want ze verdient ook wel eens een complimentje over al de dingen die zij goed doet.

Beeld: Pixabay