De 5 beste uitgaansplekken

Met de zomer in het vooruitzicht is het natuurlijk tijd om plannen te maken met je maten. Wanneer is het een goede vakantie? Als je beste vrienden bij je zijn, bier, zon, feesten en natuurlijk mooie vrouwen. Ook al heb je je droomvrouw al gevonden, dan is het alsnog heerlijk om af en toe los te gaan met de mannen.

Daarom hebben wij de beste uitgaanssteden van Europa voor je op een rijtje gezet. Laat je meisje thuis, die wacht wel op je. En als je single bent kan je je natuurlijk helemaal uitleven. Gewoon lekker met de mannen onder elkaar!

Ibiza

Zijn jullie echte feestbeesten? Dan is Ibiza dé plek voor jullie. De beste dj’s als onze eigen Armin van Buuren draaien daar in de grootste discotheken van Europa. Je kunt je helemaal uitleven in grote clubs als Amnesia en Pacha. En natuurlijk is Ibiza ook verschrikkelijk mooi. Kan je de volgende dag lekker bijkomen op het strand met een lekker drankje in je hand!

Barcelona

Gaat jullie voorkeur uit naar mooie Spaanse vrouwen? Kijk dan niet verder, want Barcelona is dé plek waar jullie heen moeten! El born en El Raval zijn enkele voorbeelden van de beste uitgaansgebieden. Met meer dan 500 uitgaansplekken biedt Barcelona genoeg afwisseling om elke dag los te gaan. Ook zorgt het door alle afwisseling dat het nooit saai is!

Krakau

Wij mannen raken snel verveeld en we hebben dan ook veel afwisseling nodig. Daarom is Krakau ook zo’n fantastische plek. In ongeveer elke straat in het centrum is namelijk wel een leuk restaurant, club of pub te vinden. En dit is natuurlijk hoe we het graag hebben. Van de ene pub naar de andere! Enkele clubs waar je echt heen moet zijn onder andere Klub Kien en Baccarat Music Club.

Ook is het fijn dat de alcohol niet al te duur is, dat is natuurlijk fijn. Zo hoeven we toch niet al te veel op het geld te letten. En kunnen we gerust nog een biertje naar binnen gieten!

Dublin

Wie houdt er nou niet van Ierse pubs, Guinness en goede whiskey? Precies wij kennen niemand die hier niet van houd! Daarom is Dublin dé uitgaansstad voor jou en je maten. Temple Bar is hierom dan ook de populairste uitgaansbestemming. Het zit vol restaurants, bars en gezellige pubs.

Berlijn

Als laatste hebben we Berlijn voor jullie uitgekozen. Ook in Berlijn kun je geweldig goed feesten. Laat je niet misleiden door alle kinderwagens die je overdag in de straten van de wijk Prenzlauer Berg ziet. Want in de avond gaat iedereen namelijk helemaal los! Er zijn geweldige cafés, restaurants en gezellige bars, zoals Kollwitzstrasse te vinden.

Ook is Berlijn een aanrader als je een bier liefhebber bent. En zijn we dat allemaal niet….

Dus roep de mannen maar bijeen en kies jullie bestemming om helemaal los te gaan! Of je nou van sexy Spaanse vrouwen houdt of dat je elke dag ergens anders uit wilt gaan, er zit altijd wel wat voor jullie bij!