4 herfst accessoires

4 herfst accessoires

Het is eigenlijk heel makkelijk je herfst outfits een update te geven met accessoires die je en warm en stijlvol houden. Hier voor jou vier op een rij.

1. Handschoenen

Oké, handschoenen zijn niet heel praktisch. Je kunt moeilijk touchscreenen en wat wel niet. Gelukkig komen aankomende herfst de vingerloze handschoenen weer terug voor mannen. En ja hoor, dan zijn ze weer praktisch en warm. Je kunt van gekke printen tot effen kleuren gaan en het zo je persoonlijke touch geven.

2. Leren riem

Een leren riem in een diep bruine tint kan een casual outfit bestaande uit jeans en een lekker zittende trui net opkrikken. Het diepe bruin gaat prima samen met denim en praktisch elke kleur broek die je kunt bedenken. Wil je het nog niet iets fancier maken? Probeer dan de gevlochten leren riemen.

3. Trapper hat

Lange tijd werden deze mutsen niet echt als fashionable gezien, maar daar is de laatste paar jaren verandering in gekomen en steeds meer mannen lopen er zelfverzekerd mee over straat. Niet alleen zijn ze lekker warm, je komt er nu dus ook mee weg.

4. Wollen sjaal

Sjaals zijn een makkelijke manieren om lagen te creëren en zo warmte vast te houden en verschillende wollen sjaals zijn ook weer terug in fashion. Je kunt dus alle kanten op. Nu nog enkele klassieke accessoires zoals een tijdloze horloge, een opvallende jas en je bent klaar voor zowel de herfst als winter!

http://instagram.com/p/xK6H6SKaEI/