Over ons

Wij zullen geen langdradig verhaal ophangen. In het kort: Wij snappen de alledaagse rollercoaster waar mannen doorheen moeten om de dag representatief door te komen. Of het nou gaat om een speciaal event, een dagje op het werk, een dagje uit of gewoon een dagje thuis chillen, voor alles geldt een bepaalde maatschappelijke standaard en wij mannen willen daar uiteraard niet op achter lopen. Van de geek die chic wilt zijn, de posh boy die zijn lumersexuality ontdekt tot de harige aardige teddybeer, bij El Mano kan elke man terecht!

Wat wij dus doen voor jou? Alle do’s en don’ts denkbaar voor je in kaart brengen, de trends in de gaten houden, deze makkelijk voor je verwoorden zonder moeilijke termen te gebruiken en je op de hoogte houden van de meest interessante gadgets denkbaar.

Of we ons een style coach en fashion guide willen noemen? Absoluut niet! Zoals eerder gezegd, we houden het laid back en simpel: een online mancave die alle tips, tricks, trends en gadgets voor je samenbrengt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

favicon